lacalaca 2007.09.09. 23:06

Fotók, fotók!

LOL, megtaláltam a PicasaWeben, hogy hogyan lehet diavetítést hegeszteni a blogba. Feltoltam végre egy jó adagot a görög képek közül, három mappát is találhat, aki jobboldalt a képkupac-képre kattint. Itt a szantorini (asszem) Caldera Morning fantázianevű hajókirándulás képei láthatók. A túra útvonala:

Transzfer Kamariból Athinios kikötőbe --> hajókázás Nea Kamenire, a vulkáni szigetre --> hajókázás a melegvízű, kénes-vasas forrásokhoz. Ez a Nea és Palea Kameni közötti szorosban található, N.K. egy kis öblében --> hajókázás Thirasziára, vacsi-lehetőség --> hajókázás Oia-ba, aki befizetett naplemente-nézésre, kiszáll --> hajókázás vissza a kikötőbe, majd transzfer haza.

Így is elég soknak hangzik, és tényleg hosszú volt (meg 28 € fejenként). A transzfer agyrém, a hajók zsúfoltak, de a látnivalók megérik. Itt egy térkép is:



A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr38161404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsi 2007.09.10. 13:49:28

Szia!

Nagyon jól választottatok úticélt!!! Mi tavaly nyáron voltunk Santorinin, és poén, de ugyanabban az apartmanban ráadásul! :) Tök jó volt, lenn autókölcsönző (mi igénybevettük, és keresztbe-kasul bejártuk a szigetet, érdemes volt!), bolt, szemben pékség, és kilátás az ókori Théra-ra. Tényleg, felmentetek? Mi 2szer is felmentünk.Másodszorra a sziklás ösvényen gyalog :) A kalderás kirándulás maga nekem se jött be, irtó sokan voltak, nem bírtam a magyar idegenvezető pasit,de a "vulkánok" mindent pótoltak. :) Ja és tudtad, hogy az a kék-kupolás, keresztes templom,ami MINDEN Görögországról szóló könyv borítóján van, az a szigeten található? Firostefaniban. Mi még azt is megkerestük. :) Na jó, abbahagytam, csak imádtam ott lenni, és úgy visszamennék... Még annyi,hogy Akrotiri nyitva van már?

Üdv.: Zs. Zsuzsi

ui.: kevés a kép! :D

lacalaca · http://lacalaca.blog.hu 2007.09.10. 13:57:28

Jaja, Haroula Apartman rulz! :D

Nem nagyon mászkáltunk el, mert egy ismerős házaspárral meg a 3 éves kislányukkal mentünk. Firába buszoztunk még be egyik este, egyébként Kamariban lógattuk a lábunkat, meg ittuk számolatlanul a Mythost. :D

Akrotiri még zárva van (according to idegenvezető :).
süti beállítások módosítása