lacalaca 2008.10.14. 15:26

Dió II, III

Nos. Mivel a fedoraforum.org-on fórummotor-frissítés címen kinyírták a képgalériát (pápá mindkét screenshot-om...), ezért ide rakom ezt:

 

Fedora Core 6 (gy.k. linux), Xfce4.4, Diablo II LoD. Mert már nagyon untam, hogy folyton átlépjek windows-ba egy kis szórakozásért. Simán fut wine-al, mindössze öt perc Google kellett, hogy a Glide3-to-OpenGL-Wrapper nevű cuccost megtaláljam, letöltsem, és a D2VidTst.exe-vel felismertessem a drivert, aztán:

wine /media/e_win/Diablo\ II/Game.exe -wa varázsszó (de már ikont is kapott). A perspektíva módot így sajna nem adja, de tiszta izometrikusban legalább nem akasztja a laptopot (nem mai a vas). Volt is egy elfekvő lvl 50-es drudiám, alias Gazsi. Most vele kettesben várjuk a harmadik részt. Szegény ki se látszik a nagy hentelésből.

A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr34713572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása