lacalaca 2007.06.20. 22:33

1 óra = 1,20 €

Befizettem a SkypeOut-ra. Így Skype-ból is tudok analóg telefont hívni. A díjak elég brutálisak - jó értelemben: vezetékes hívás az EU-n belül: 0,02 €/perc. Ez kb 5 forintot jelent percenként. Gyorsan tárcsáztam is  szüleimet az intézetből, elújságolni a hírt. Fél órával később tettem le, megnéztem a számlát: 62 cent ment le. Amikor ezt közöltem a többiekkel a szobában, rendesen elkerekedett a szemük...

A koliból beszélettünk még majd ennyit, de nem volt olyan frankó a dolog, időnként nem ment át, amit mondtam, bár én végig hallottam mindent. Hát igen, kolihálózat, biztos le van terhelve szegény... (Juteszembe: ma egy fiatal srác helyettesített egy órán, amikor kapcsolta ki a laptopot, felugrott a linuxos torrent-kliens, a Keresztapát, meg talán a 300-at töltötte éppen. :D )

PS: nem, ez nem promó, hanem teszt! :D
PS2: juhéj! Lehet majd Piszkésről is telefonálni!

A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr37102919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KunEmber (törölt) · www.kunember.blog.hu 2007.06.23. 10:34:11

király :)

ez a skype ez bankkártyán keresztül megy, vagy csekket kapsz?

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2007.06.23. 16:42:30

Bankkártya (dombornyomott, tehát MasterCard, Visa, ilyenek), vagy átutalással, vagy PayPal, meg még van egy-két módszer. Nem a hívások után fizetsz, hanem be kell fizetni min. 10 €-t, és amíg az tart, telefonozhatsz.

Részeletesebben:
www.skype.com/intl/hu/products/waystopay/
süti beállítások módosítása