Mostantól megnézem, hogy milyen aprót kapok vissza. Na nem azért, mert problémák merülnének fel az összegekkel (németekről beszélünk ugyebár), hanem az érmék nemzetiségét figyelem. Eddig nem nagyon törődtem velük, na jó, egyszer Balázzsal kiborítottuk az erszényeinket az intézetben, és neten beazonosítottuk a nem német mintásakat. De azóta hozzám került egy alkalmi 2 €-s, a Római Szerződés 50. évfordulájáról, valamint egy luxemburgi 20 centes. Ezeket egyből félretettem. Az újabb átnézés a következő nemzeteket hozta: francia, holland, belga, olasz, osztrák, spanyol és portugál. Valószínűleg ezekből is archiválok párat.



Más: szombaton be fogom mutatni a kutatási témámat a group meetingen. Remélem menni fog frankón. Erről fog szólni:

A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr4094606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter I. Pápics · http://papics.blog.hu/ 2007.06.09. 01:10:44

Na drukkolok :-) Benne leszek én is? :-D Naaa, lécci lécciii :-) Egyébként képzeld, végre megvan a kvantum!!! Tök jó :-) Na sok sikert az előadáshoz!

lacalaca 2007.06.09. 19:35:01

Beleírtalak a TDk-nál, nyugi ;). És grat!
süti beállítások módosítása