lacalaca 2007.02.04. 17:30

Tüntetőjárat

Felháborodtam. Szombaton (02.03.) kimentünk az Árkádba. Visszafele M2B metrópótlóval jöttünk, mert az átszállás nélkül elvitt minket a Margit-hídig. Csak épp útbaejtette a Kossuth-teret. Ahol Viktorék épp elbontották a kerítést, Feriék meg pótolták rendőrökkel (Terminátor - élő szövet a fémvázon... :D).

A meglepő az volt, hogy a rendőrsorfal farkasszemet nézett a Parlamenttel! És pont úgy helyezkedtek, hogy a metrópótló nem tudott továbbmenni az kijelölt útvonalán. Amikor már 3-4 busz torlódott a sorfal előtt, kezdtek az emberek nagyon-nagyon ingerültek lenni. Hát, ha a rendőrök tüntetőket akartak maguknak gyártani, ennél nehéz lett volna jobb módszert kitalálni! Buszsofőrök ezerrel telefonáltak a diszpécsereknek, hogy a rendőrökkel mit próbáltak meg egyezkedni, azt sajnos nem tudom, mert a második buszon voltunk... Aztán, gyenge fél óra ácsorgás után nagy nehezen megfordultunk egy mellékutcában, és visszamentünk a Bajcsy-Zsilinszky útra. Mind a három-négy busz. Hülye Tisztelt közeg ugyan mit védett arccal a Parlament felé, kérdem én? Nehogy Viktorék vérszemet kapjanak, és elbontsák a Szabadság-teret mszp-székházastól-szovjetemlékműstől?

És egyébként is, mi a pékért nem lehet szólni a BKV-nak, hogy küldje másfelé a buszait??? Egyáltalán, mért nem lehet átengedni??? Félnek az utasoktól???

Utózönge: este nem tudtuk hova menjünk bulizni. Megnéztünk neten több helyet. Macskafogó music pub, na ez nem is hangzik rosszul, hol van? Aha, a Kossuth- és Szabadság-tér között... Akkor kösz, nem...

A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr1733563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása