Most lelepleződtek. Az ISS személyzete "esténként" Firefly-t néz!



A sorozatnak a NASA-nál is vannak rajongói, ők intézték el, hogy a DVD-k feljussanak az űrállomásra. Az egyik "főkolompos"  Steven R. Swanson (a képen baloldalt), az Atlantis  egyik űrhajósa volt. Az űrállomásra egyébként rendszeresen töltenek fel filmeket, de ezek kb 10 naponta cserélődnek. A DVD-k viszont maradnak. ;)
A Firefly western-scifi sorozat története érdekesen alakult. A gyenge nézettség miatt alig ért meg egy 14-részes évadot (az utolsó három részt eredetileg nem is vitte műsorba a FOX). A körülötte kialakuló kultusz és rajongói tábor a DVD-kiadást vitte, mint a cukrot, de a sorozatot már nem tudta életre kelteni. A Universal Pictures stúdióval viszont sikerült megegyezniük a készítőknek, és végül leforgattak egy mozifilmet, Serenity címmel.

A Firefly-t már Magyarországon is adja a Viasat, vasárnap délben.
Update: Az [origo] is megtalálta a sztorit. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr86108500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása