lacalaca 2007.08.10. 17:39

Itt el erre

Kitört az augusztus, az ultimate nyaralóhónap. Ekkor még a blogoszférában se nő a fű rendesen (vagy mi). Hamarosan mi is elhúzunk, méghozzá 'görögbe', ahogy szép magyarul mondani szokták.

Tegnap szoptunk DVD-író-vétellel, de kellemesen csalódtunk az Aqua Computerben. A csili-vili lájtszkrájbos (Lightscribe, amivel a - jó drága - megfelelő korong elejére képet lehet rajzoltatni) Asust szó nélkül visszavették (majdnem: "Ez az első amit visszahoztak..."), és a pár száz forint különbözetet is visszaadták a Pioneer mellé. Így kell csinálni, nem faszolni, mint a Mistralnál.

A címben szereplő mondat egyébként tőlem hangzott el, amikor túl gyorsan akartam közölni Emesével, hogy "el vagyunk terelve, itt fordulj be jobbra". Vissza is kaptam még aznap, amikor a körforgalomba bemenet, amiből három utca ment tovább szintben, egy meg a dombnak fel, közölte velem, hogy "menjünk lefele". Ezek után random választottam egy utcát, és kihajtottunk a körforgóból... :D

Burános poszt második részét nagyon elszántan tervezem megalkotni a hétvégén. Meglátjuk, meglátjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr75137021

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Restaurants in Boston 2019.02.25. 11:47:36

Delphi xe3 iso download torrent - cotimidnu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása