Most mitől vannak ilyen ormótlan ronda betűk itt? Pedig még csak feléje sem néztem a sablonnak. Remélem a bloghu-sok szarakodnak valamivel és visszaállítják a rendes fontkészletet, mert így hányás. Érdekes, a bemutatkozó-doboz jó maradt.

UPDATE: Heh! Meghegesztettem! Csak gyanúsak voltak azok az oldaldobozok! Addig rakosgattam a kódokat, amíg egy fél html-tag bennmaradt, és valami ormótlan félkövér izévé rondított mindent, amit utána jött.

De most már minden a helyén, Firefox és Thunderbird promó-gombok is, meg az új feature is, a whos.among.us, a kis fekete számláló. Ez nagyjából valós időben mutatja, hogy éppen hányan látogatják a blogot. A legjobb, hogy van külön Firefox kiegészítője, így én folyamatosan láthatom a böngészőben, hogy olvas-e éppen valaki.

A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr41100741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter I. Pápics · http://papics.blog.hu/ 2007.06.18. 00:07:32

Tényleg mintha most más lenne... Egyébként én át-kopipészteltem a blog.hu sablonját és saját sablonként elmentettem (meg persze itt ott módosítottam), így nem fenyeget a veszély, hogy a "zindex" belenyúl :-D

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2007.06.18. 01:25:32

Hát ez az, hogy nekem is saját módosított sablonom van! Max átállok másikra...
süti beállítások módosítása