Június 8-10. között lesz a következő FedCon. Ez a legnagyobb európai scifi parti. És itt lesz, Bonnban, abban a városban, ahol most tanulok. Hihetetlen. El kéne menni. Vendégek lesznek a Star Trek sorozatokból:
Kate Mulgrew (Kathryn Janeway, VOY), Jonathan Frakes (William T. Riker, TNG), Avery Brooks (Benjamin Sisko, DS9), Garrett Wang (Harry Kim, VOY), és még mások. 

Miért pont idén nem tud jönni senki sem az Enterprise-ból? Pedig két éve itt volt Jolene "T'Pol" Blalock is.



Valamint más szériák szereplői is jönnek (BSG, SG-Atlantis, Star Wars, Firefly). Közülük James Callis érdekelne a legjobban, mint Gaius Baltar, a BSG zsenális, de tök hibbant és nárcisztikus professzora.

Probléma: "gazdaságos" belépő 85 €. És azzal nem lehet autogramot kérni. Asszem várok ezzel még pár évet.

PS: megyek aludni, holnap lesz rendes poszt is, ígérem. Illetve ma. Ha felébredtem.

2 komment

Címkék: scifi bonn

A bejegyzés trackback címe:

https://lacalaca.blog.hu/api/trackback/id/tr7259609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mazsimazsi 2007.04.20. 16:30:30

Hello Laca, elég jó alvó lehetsz, ma már 20-a van :-)
Köszi, hogy jó példát mutattál Petinek, talán az ő kedve is megjött az Erasmushoz....

Üdv Norvégiából,

Flóra

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2007.04.20. 17:17:56

Szia!

Hát igen, kicsit elhúzódik a dolog, tegnap este pl. lentragadtam a koliklubban, pedig azt terveztem, hogy írok. De lesz folytatás! És örülök, hogy Petinek is megjön a kedve az utazáshoz. Jó példa ragadós, ugye? ;)
süti beállítások módosítása